Laden...

 
Processed with VSCO with a6 preset

De behandeling wordt afgeraden bij:

  • Zwangerschap
  • Gebruik van ontstekingsremmers
  • Gebruik van Roaccutane
  • Diabetes type I

WENKBRAUWEN

Powder Brows / Ombre Brows

Powder brows is de nieuwste PMU techniek waarbij we met de machine laag voor laag pixels in de huid pigmenteren. Zo kan je heel mooi een ombre effect creëren voor natuurlijke volle wenkbrauwen. De behandeling kan zowel heel strak, als heel zacht en natuurlijk worden uitgevoerd. De kleurintensiteit neemt na de behandeling zo’n 30-40% af. Voor de perfecte vorm en kleurintensiteit is het altijd nodig om een nabehandeling in te plannen binnen 5-7 weken. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

Hairstrokes

Hairstrokes zijn flinterdunne haartjes welke machinaal met een naald worden gepigmenteerd in de huid. Je wenkbrauwen worden op een natuurlijke manier voller. Hairstrokes is geen vervanger voor make-up. De kleurintensiteit neemt na de behandeling zo’n 40-50% af. Voor de perfecte vorm en kleurintensiteit is het altijd nodig om een nabehandeling in te plannen binnen 5-7 weken. Deze behandeling is niet geschikt voor een vette of rijpe huid.

Combi brows

Met de machine worden haartjes in de aanzet van de wenkbrauw gepigmenteerd welke niet van echt te onderscheiden zijn. Dit laten we dan overlopen in de powdertechniek waarmee je de staart van de wenkbrauw mooi strak en vol krijgt. De kleurintensiteit neemt na de behandeling zo’n 30-40% af. Voor de perfecte vorm en kleurintensiteit is het altijd nodig om een nabehandeling in te plannen binnen 5-7 weken.

LIPPEN

Ombre Lips

De nieuwste techniek in PMU. We kiezen een natuurlijke kleur en pigmenteren deze van donker naar licht in kleurintensiteit. Zo worden de contouren van je lippen geaccentueerd en lijken je lippen optisch voller. Zonder fillers! De kleur neemt na de eerste behandeling 50-60% af. Voor het juiste resultaat is het altijd nodig om een nabehandeling in te plannen binnen 5-7 weken.

Lipstick

Met de machine kunnen wij jouw favoriete lippenstift kleur pigmenteren. Het resultaat wordt minder dekkend dan een echte lippenstift maar we krijgen een mooie zachte tint als resultaat. De kleur neemt na de eerste behandeling 50-60% af. Voor het juiste resultaat is het altijd nodig om een nabehandeling in te plannen binnen 5-7 weken.

OGEN

Eyeliner

Een strakke lijn (met of zonder wing) welke de vorm van je ogen complimenteert. Dit kan zowel boven als onder. De kleurintensiteit neemt 10-20% af na de eerste behandeling. Het is niet altijd nodig om een nabehandeling hiervoor in te plannen. Geschikt voor alle huidtypes.

Infralash

Een heel fijn lijntje tussen de wimpers wat ervoor zorgt dat je wimpers voller lijken en je ogen meer spreken. Een heel natuurlijk subtiel effect. Dit kan zowel boven als onder. Geschikt voor alle huidtypes.