Laden...

 
https://pmubymanon.nl/wp-content/uploads/2020/02/Over-mij-640x967.jpg

Manon Kol

Mijn naam is Manon Kol en ik ben specialist op het gebied van Semi Permanente Make-up. Ik ben lang op zoek geweest naar de baan van mijn dromen en zo ben ik bij veel verschillende bedrijven aan de slag gegaan. Tijdens mijn laatste job als office manager bij een mode bedrijf heb ik zelf mijn wenkbrauwen voor het eerst laten doen. Ten eerste dacht ik; Wow! Wat een fantastische oplossing is dit. Wakker worden met mooie wenkbraywen. En ten tweede dacht ik; Dit kan toch ook wel beter, ik kan dit beter.

Ik heb altijd al affiniteit gehad met de schoonheidsbranche en zo ben ik eindelijk iets gaan doen waar ik echt passie voor heb. Ik geloof in de kracht van kwaliteit en ben daarom op zoek gegaan naar de beste opleiding en de beste producten. Er zit zoveel verschil in beide en ik heb vaak gezien dat het mis ging. De vraag naar PMU neemt toe en zo ook het aanbod, dit leidt tot veel onkunde en gebruik van goedkope pigmenten/materialen.

Om deze reden werk ik met de meest toonaangevende merken welke allemaal voldoen aan de GGD REACH normen. Bij het zetten van permanente make-up is de keuze van het pigment erg belangrijk. Je wilt natuurlijk de mooiste kleur, passend bij jouw huidtype, welke ook lange tijd mooi blijft. Al mijn pigmenten zijn vrij van ijzeroxides en zware metalen. Ijzeroxides veroorzaken de rode verkleuring welke je vaak ziet bij PMU wenkbrauwen. Ook kunnen ijzeroxides gaan snijden in de huid wanneer je een MRI- scan of CT-scan ondergaat. Dit kan gevaarlijk zijn. Ijzeroxides worden nog heel vaak gebruikt in de PMU industrie in Nederland.

In dit vak ben je nooit uitgeleerd. Ik volg regelmatigĀ  masterclasses zodat ik altijd werk met de nieuwste en beste technieken.

Met mijn obsessie voor beauty en oog voor detail streef ik ernaar mijn klanten zo te helpen dat er goed naar de wens van de klant wordt geluisterd, maar ook goed wordt geadviseerd wat het meest geschikt is en het beste past bij het huidtype en gezichtsvorm van de klant.