Laden...

 
https://pmubymanon.nl/wp-content/uploads/2020/02/Over-mij-640x967.jpg

Manon Kol

Mijn naam is Manon Kol en ik ben specialist op het gebied van Semi Permanente Make-up. Ik geloof in de kracht van kwaliteit en ben daarom op zoek gegaan naar de beste opleiding en de beste producten. Er zit zoveel verschil in beide en ik heb vaak gezien dat het mis ging. De vraag naar PMU neemt toe en zo ook het aanbod, dit leidt tot veel onkunde en gebruik van goedkope pigmenten.

Om deze reden werk ik met de producten van Swiss color. Swiss Color is een Zwitsers merk wat staat voor kwaliteit, perfectie én hoge standaarden. Bij het zetten van permanente make-up is de keuze van het pigment erg belangrijk. Je wilt natuurlijk de mooiste kleur, passend bij jouw huidtype, welke ook lange tijd mooi blijft.

De pigmenten van Swiss Color zijn getest en goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel en Waren autoriteit. Ze zijn vrij van ijzeroxides en zware metalen. Ijzeroxides veroorzaken de rode verkleuring welke je vaak ziet bij PMU wenkbrauwen. Ook kunnen ijzeroxides gaan snijden in de huid wanneer je een MRI- scan of CT-scan ondergaat. Dit kan gevaarlijk zijn. Ijzeroxides worden nog heel vaak gebruikt in de PMU industrie in Nederland.

Deze hoogwaardige pigmenten zorgen voor de veiligste en meest duurzame kwaliteit PMU voor jouw huid.

Met mijn obsessie voor beauty en oog voor detail streef ik ernaar mijn klanten zo te helpen dat er goed naar de wens van de klant wordt geluisterd, maar ook goed wordt geadviseerd wat het meest geschikt is en het beste past bij het huidtype en gezichtsvorm van de klant.